søndag, juni 12, 2005

DNA

Det her er sådan noget vi bio-et-eller-andet synes er ret morsomt. Ja ja, nørdehumor.

(Hvis du er i tvivl kan jeg fortælle dig at det er noget usandsynligt vrøvl de fyrer af - og at det slet ikke passer.)

6 Kommentarer:

Blogger Pernille siger...

Og ikke nok med at det er noget forb.... sludder - de mener åbenbart også at deres læsere og potentielle "kunder" er dummere end vådt krydsfinér, når de bliver ved med at forklare at "emotionelle" altså betyder følelsesmæssige og en masse andre "forklarende" paranteser. Men man skal måske netop have en IQ der er encifret for at hoppe på den omgang øregas?! *LOL*

juni 12, 2005 11:28 PM  
Blogger Ulla siger...

Og iøvrigt er det pudsigt at folk åbenbart ikke har noget imod at "ændre" på sit DNA, men korser sig overfor genmodificerede fødevarer, som måske bare hjælper en stakkels, fattig bonde i Afrika med at få mad på bordet, men uha nej! DNA er nemlig faaarligt!!

Tænk nu hvis det som at man spiser indeholder DNA som bliver optaget i ens krop og indkorporeret i ens eget DNA?? Ja, for det sker jo tit. Hver gang jeg spiser fisk, er jeg da liiige ved at få gæller... Det hænger jo ikke sammen!!

juni 13, 2005 10:34 PM  
Blogger Beyer siger...

Hmm under aktivering... skal der ikke stå. De resterende 45 kromosomer???

;-)

juni 15, 2005 4:11 PM  
Blogger Ulla siger...

Jo, hvis man er mongol... Altså ikke fra Mongoliet, men en der har Down's syndrom... (Her har man tre eksemplarer af nummer 22, så vidt jeg husker.)

De "aktiverer" først to kromosomer og så må normale individer uden kromosomforstyrrelser (ud over dem de mener alle har) have 44 tilbage. Så den er desværre god nok... Bortset fra den ikke er god nok... Arh, nu forvirrer du mig!!

juni 15, 2005 6:56 PM  
Blogger Beyer siger...

Der ødelagde du så en ellers ganske velfungerende joke!
:-)
Jeg tænkte at folk med den nødvendige viden blot ville sidde og grine lidt i skægget, men siden de fleste der VED sådan noget er nogen uforbederlige venstrehjerner ville de formentlig analysere og forklare mere end de vile fnise.

Men måske den er en kende for underfundig.
Downs og Tourettes var trods alt undertitlen på min blog før i tiden, jeg kan næsten ikke forestille mig en mere underholdende kombo.

snak snak snak, bla bla bla ´for langt mellem mine kommaer.

juni 15, 2005 11:06 PM  
Blogger Ulla siger...

Rundstykke!

juni 16, 2005 7:32 AM  

Send en kommentar

<< Home