søndag, juni 05, 2005

Min weekend

Har overlevet gårdsdagens to polterabender. Er øm steder jeg aldrig havde drømt om.

Hvad har jeg lært? Jeg har fundet ud af at jeg er enorm dårlig til at lyve og holde hemmeligheder for folk. Det har været et helvede ikke at måtte sige noget til de to tøser, der skulle plages igår. Eller skrive noget her om det for den sags skyld.

Den ene var min veninde fra studiet, Ursula og den anden min kære søster. Nu var jeg så med til at arrangere den for min veninde da den for min søster pludselig blev flyttet til samme dato. Rod! Jeg vil jo have det hele så jeg starter ude hos min søster.

Lørdag
10.05 (kun fem minutter forsinket): Jeg kommer ud til hende for at spise morgenmad og studser over manglen på biler eller generelt liv omkring huset. Hm, tjekker datoen. Er dog sikker på det er den rigtige dag, da jeg lige har været forbi Ursulas polterabend før den startede for at smide nogle ting af hos de andre. Nå, jeg går ind. Inde i stuen sidder min søster så i morgenkåbe og ditto hår, hun er vist kun nået til et sted mellem kaffekop nummer et og to. Slet slet ikke nok til at være vågen endnu. I sofaen sidder en af hendes veninder, tydelig lettet over at se mig. Og her er det så min søster gætter hvad der skal ske. Nå bum bum, hvor er min niece mon, hende der koordinerer det hele?
10.15 Mine to niecer og papniece styrter ind af døren med morgenbrød. Kaffe på bordet og så spiser vi! Min søster op i bad.
10.35 Min anden søster dukker op. En veninde melder pludselig afbud. De er dermed fuldtallige.
11.00 Her tager de afsted. De burde have været i Frederiksberg Kurbad kl 11. Men ja ja, det går jo nok! Jeg kører tilbage til den anden polterabend.
11.30 Touch-down hos Camilla, der lægger hus til. Et overflødighedshorn af et brunchbord. Uhm. Ursula havde gættet i forvejen hvad der skulle ske, men hun er også så pissesnedig.
12.00 Linedancerne fra Westerbro Linedacers kommer og rigger anlægget til.
12.30 Vi får samlet babyer og os selv sammen og linedancer sammen med den ovale kvinde. I denne time får vi samtalemateriale nok til resten af dagen. Fantastisk. Musikken er rimelig høj i det lille lokale og der ligger lissom to babyer derinde også. Den ene falder i søvn og den anden griner over hele femøren. Rigtig country boy! Nå, vi lærer trin der hedder ting som Vine, Fane, Slide osv. Lader vittigheder såsom "Nu skal vi lige have lidt forspil. Ja det er ellers kun på onsdage og lørdage - resten af tiden er der selvbetjening" falde til jorden, den ligger og spræller lidt, men dør så. Imens kigger vi pinligt berørte væk og prøver ihærdigt at fjerne de billeder på vores indre nethinder af Anita og Leon. Og Leon? Det er ham der styrer musikken... Vi får desuden at vide at man altid kan linedance. Til al musik. Og at de inde på Crazy Daisy i Boltens Gård er pjattede med linedance. OK så! Findes det diskotek overhovedet stadig?
13.30 Stener og klæder om til ridning og kører ud til Fortunen. Jeg kører med den anden Ulla. Hendes lille Tobias skriger som en gal indtil vi kommer op i fart - ah! Han er vist ikke bare en countryboy men også en fartbølle.
15.00 dut Right on the money. Vi får heste og rider afsted. Vores "guide" får på vej ud strenge instrukser fra staldmutter om en "stille og rolig tur". Efter vi er ude af synsvidde, siger hun: "Nå, skal vi trave?" Jamen det skal vi da. Mangen til rystetur... (Her er historien så sjovere hvis jeg får lov til at lave fagter). Jeg rider bagved Nija på Ninja og hun ser helt vildt tjekket ud (Nija altså). Nå, vi lærer så allesammen at "letride" som det hedder, når det ser lidt mere tjekket ud end rendyrket bumperi. Guiden er voldsom imponeret: "Jeg har aldrig set noget lignende!!" Yeah right! Nogle af os nåede endda at galoppere lidt, der hopper man så også en del. Det gjorde jeg i det mindste. Idet man hopper af hesten begynder gruen at gå op for en. "Jeg får ikke bare ondt i rumpetten iaften, jeg får rigtig ondt. Og imorgen smerter alle mine muskler." Pivskid!
16.00 Spontan minipicnic i Dyrehaven. Hvor er vi vilde! Griner uhæmmet og uden nåde af holdet efter os: "I stinker!". Jamen, det gjorde de! Vi begynder at tro på vores guide's imponerethed.
17.00 Tilbage hos Camilla. I bad og frem med dullegrejet.
19.00 Dagens første regn. Det tjekkede hår ligger rimelig meget ned da vi når frem til Restauranten.
19.30 Kom-sammen på toilettet der har blæsere. Pigers hoveder og diverse stykker af tøj ind under blæserne. Ømt syn. Tilbage ved bordet: Træbænke! Her kan jeg så fortælle at træbænke og uøvede ridningsbagdele er et dårlig miks. Faktisk ret skidt. Vi får mad: Spareribs, som jeg med skamme ikke kan spise særlig meget af.
22.00 Vi tager hjem til Maj for at drikke drinks og danse på sofabordet. Priser os lykkelige for at vi har droppet ideen om at tage på Casino. Er ret smadrede.
24.00 De første skrider. Vi får aldrig danset på sofabordet. Men pyyyt med det: "I momunondodenon, foforor fofanondodenon!"
01.00 De sidste burde nok været skredet. Vi får den særeste griner på. "Ååååh nej!"

Søndag
Har lige fået fri fra Vibekes flytning. Tak! Jeg kan ikke bevæge mig uden det gør ondt idag. Jeg forstår det ikke. Jeg siger jeg ikke kan udrette noget idag og hun beder om jeg bare kommer en anden dag og laver noget. Det er satme iorden for mig. Nu får jeg så lige at vide at jeg er en engel!
????????????????????????????
OK så.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Home