onsdag, juni 15, 2005

Weekendavisen? FØJ!!

Jeg er efter adskillige opfordringer begyndt at abonnere på Weekendavisen... Egentlig sært fordi jeg udmærket godt ved at jeg ikke får læst bare en brøkdel af det. Ikke fordi jeg ikke vil, det bliver bare ikke til så meget... For eksempel har jeg allerede modtaget min første avis i fredags. Og den ligger sørme pænt foldet sammen på min sofa... Er ikke engang foldet ud en enkelt gang. Det her ender galt...

Nå, men det minder mig om en historie som mine eks-svigerforældre oplevede. Dette pæne ægtepar abonnerede naturligvis også på Weekendavisen, som de civiliserede mennesker, de er. Men ak, en dag vil skæbnen det sådan at avisen ikke leveres som normalt. Så fruen går op til den lokale købmand og beder i kiosken om Weekendavisen, hvortil den bestyrtede kioskmand dybt chokeret udbryder at "den slags forhandler vi ikke her!"*
OK, historien er nok lidt sjovere, når man kender dem... Glem det...



*Her vil det så hjælpe hvis man kan huske (nu hedengangne(?)) Weekendsex.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym siger...

Weekendsex blev vist til Rapport, som så i dag hedder enten Super Rapport, PS, Express, eller Classic + diverse kvartalsudgivelser heriblandt det meget mærkelige Tegnesex.

Ja ja jeg har da styr på mine pornoudgivelser, men det er nu en længere forklaring hvorfor - Det er ikke bare ren liderlighed kan jeg dog love :)

(I øvrigt burde denne kommentar give muligheder i dit forsøg på at få folk til at komme til din side via mærkelige søgninger på Google)

juni 15, 2005 9:26 PM  
Blogger Ulla siger...

Tak for opdateringen og hjælpen! Hurra!

juni 16, 2005 7:30 AM  

Send en kommentar

<< Home