fredag, juli 08, 2005

Sådan kan også DU blive lige så kikset som Ulla

Når du vasker tøj på vaskeri, så sørg for at gøre det sent om aftenen. Sæt din vask over og gå så ud for at få noget at spise, det har jo været en lang dag. Sørg også endelig for ikke at læse NOGEN af skiltene i vaskeriet. Især ikke dem der siger at man ikke må forlade vaskeriet, at man skal starte sin sidste vask senest 1½ time før lukketid og allervigtigst: Bemærk ikke lukketiden!! Nu er du allerede godt på vej!
Når du så kommer tilbage med maven godt fyldt, kan du nyde synet af dit vasketøj, der næsten er færdig vasket på den anden side af den nu låste dør. Bemærk denne gang skiltene og lukketiden samt ikke mindst: Næste dags åbningstid.

Gå så hjem og få dig en god nats søvn. Den har du ærligt fortjent.

Stå tidligt op og tag ned på vaskeriet igen. Prøv at gøre en "tur" ud af det, selvom det er inden arbejdstid. Al hygge tæller! Køb kaffe og kanelsnegl, fx. Vel fremme i vaskeriet tørrer du tøjet i tørretumbleren, pakker det sammen og tager derefter på arbejde med din smarte og let mudrede vandrerygsæk (vi kan kalde det patina). Hvis du virkelig er avanceret, så sørg for at have en aftale med din bank denne dag, sådan cirka lige efter en supertravl arbejdsdag, hvor der altså ikke har været tid til at tage tidligt hjem og smide den kiksede taske, der så nydeligt understreger stilen.
Variation: Du kan også vælge at komme for sent til bank aftalen, men dette er dog valgfrit.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Home