søndag, december 25, 2005

Så blev det ALLIGEVEL jul

Hvem havde troet det? En juleaften i min familie uden pinlige optrin. Ingen blev uvenner i år og ingen blev fulde. De to ting plejer at hænge sammen. I stedet fik vi spist en masse frygtelig god mad, grinet så tårerne sprang, sunget alle sangene i den der lille bog mens vi gik om træet, åbnet en masse pakker, lavet spas med hvem der mon fik mandlen og fyret de samme vittigheder af mindst 7 gange ("Ja, det er nogle velopdragne ænder, vi har købt!" - i den dur). Gaveregnen var nærmere et par dryp, men sådan er det vel, når man ikke er den yndige lille pige længere. Men jeg klager ikke.

En af aftenens grineflip starter da hunden hævner sig over fotografering med nissehue ved at gå direkte over til træet og lette ben. "Så kan I lære det, dumme mennesker!"

Og så vandt jeg i TP*. Kom hjem kl 4, øm i kinderne af at have grinet. Men lille, lilla, ny angorasweater fælder temmelig meget.

Tak for i år.


*Og nej, kære niece, jeg var ikke for hård. "Højere Eksamens Forberedelse" er ikke det korrekte svar for hvad HF står for. Det er "Højere Forberedelseseksamen" og ja, der er en forskel.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Home