lørdag, februar 11, 2006

Spas med Post Danmark

Nogen, der kan forklare hvad det her handler om? (Brevet var uåbnet og det er mig der har fjernet efternavn og adressen.)

17 Kommentarer:

Blogger Mie siger...

Hmmm... Post Danmarks HR-afdling har holdt møde og diskuteret, hvilke titler, der vil kunne overbevise postomdelere om, at det er OK at være minimumslønnet, skulle ud før djævlen selv i alt slags vejr, være iført grimt viskosetøj og cykle på førkrigsjerncykel i mistænkelig karryfarve?

Da Post Danmark-ansatte er blevet pålagt omkostningsbevidsthed, nuppede de et par breve fra stakken og brugte dem som notepapir ved mødet?

Tror jeg!!

februar 11, 2006 2:46 PM  
Blogger Unknown siger...

Et postbuds gådkvalte råb om hjælp..

JEG ER IKKE POSTBUD... eller.. POSTMAND.
ok.. men hvad er du så??

Meget mærkligt.. men hvem har streget det over?

februar 11, 2006 11:06 PM  
Anonymous Anonym siger...

Meget god teori Mie, men en mere pragmatisk anlagt type (som fx. undertegnede), der selv jævnligt får underboens post (sikkert fordi vi deler fornavn) og somme tider også til dem på fjerde (måske fordi der er 3 etager færre op til min brevsprække?), kunne nok komme på en lidt mindre vidtløftig forklaring;
Din post er blevet losset ind af den forkerte brevsprække (eller "fejlafleveret" som det pænt hedder). Modtageren har tilsyneladende prøvet det før og er mildt irriteret over postbudets læsevanskeligheder, og har derfor påført kuverten en besked til postbudet for at gøre opmærksom på, at vedkommende anser det for at ligge inden for postbudets ansvarsområde at aflevere posten det rigtige sted. (Ordet "postmand" til sidst er således ikke en underskrift, men beskedens adressat.)
Postbudet, der har afhentet brevet igen på (den forkerte) modtagers måtte/dør, har derefter udstreget beskeden (som jo var til ham), for derefter at aflevere brevet til rette modtager - dig!
Sim-sala-bim den var da let nok at regne ud... Er der flere gåder?

februar 11, 2006 11:10 PM  
Blogger Benny siger...

Tror at anetq har ramt plet!

februar 12, 2006 2:26 AM  
Blogger Mie siger...

Hm! Hvis AnetQ's teori holder, så er det jo hermed bevist, at postbude/mænd whatever, er nogle karakterløse skiderikker uden humor.

Jeg mener, hvorfor bare strege beskeden over fremfor at indgå i givende dialog med kunde á la: 1. "Nej, du er ikke postbud - til gengæld er du dååååm og grim."
2. "Er det mig du taler til? Jeg er heller ikke postbud, jeg er dr.med. med PhD i astromolykære interaktioner og har filoligisk embedseksmamen samt Master i tre sprog. Er i øvrigt bloddoner!"
3. "Nææ, det er du vel ikke - men du kan snart blive det."

jeg synes, PostDanmark er så skide politiske korrekte altid...

februar 12, 2006 12:35 PM  
Anonymous Anonym siger...

Måske fordi postbudet i så fald ville være nødt til at aflevere kuverten hos den forkerte modtager igen - og ikke hos (i denne kontekst) uforstående Ulla.
På den anden side har du nok ret, skid da på det pisse kontoudtog og send et ordentligt svar på tiltale tilbage til hende gimpen i stuen, der ikke engang var i stand til at formulere et sammenhængende smædeskrift!

PS: Din word verification har fået the blues: Cry, Baby cry... Indtast:bbcry

februar 12, 2006 3:49 PM  
Blogger Ulla siger...

Pedersn: Jeg ved ikke hvem der har overstreget teksten. Jeg har bare taget et billede af brevet som det så ud da jeg fik det. Bemærk dog at det er streget ud med en anden kuglepen end oprindeligt. Altså, sandsynligvis af en anden eller i det mindste streget ud på et senere tidspunkt.

AnetQ: Du kan ganske givet have ret. Men "gimpen i stuen"? Nu er det mig der bor i stuen, så jeg tror jeg vil undlade at svine mig selv til.

Mie: Ret mig hvis jeg tager fejl, men du bor i Sverige, ikke? Og så er du stadig pissed på Post Danmark? Det er jo aldeles grænseoverskridende.

februar 12, 2006 6:06 PM  
Blogger Mie siger...

Jaja, jeg er stadig sur på PostDanmark, DSB, HUR, Nordea, rulletrapperne i Magasin, snerydningen og parkeringsforholdene i Kbh, vejret og Jes Dorph's latterlige forsøg på at være spasmager...

Må længere væk!!! Udstationering??

februar 12, 2006 6:32 PM  
Blogger Ulla siger...

Ja, de har da også Nordea i Sverige. Ikke at det hjælper når man skal overføre penge fra en dansk Nordea konto til en svensk. Eller finsk.

Udstationeringen må i så fald være uden for Nordea territorie og dansk tv's sendesignal, eller hvad sådan noget ellers hedder. Når vejret skal være anderledes, går jeg næsten ud fra at det skal være varmere og med mindre sne. Ergo sydpå. Hvad med Polen?

februar 12, 2006 6:48 PM  
Blogger Benny siger...

*Mie!
Ka vi være sikker på at det - overstregeren - er en mand?

februar 12, 2006 10:26 PM  
Anonymous Anonym siger...

Brevet har været afleveret forkert og den som har fået det har så afleveret det med kommentar.

februar 13, 2006 8:22 AM  
Anonymous Anonym siger...

Beklager "gimpen i stuen" - gik bare ud fra pr. automatik at du boede højere oppe (det plejer at være der, man ikke får post, fordi postbudes ben ikke gerne kommer på 5. sal)

februar 13, 2006 1:10 PM  
Blogger Ulla siger...

Alt forladt.

februar 13, 2006 1:53 PM  
Blogger Mie siger...

*benny: ja, det kan vi da - kvinder blander ikke store og små bogstaver... og ville aldrig starte med et ps. men nok nærmere noget selvudslettende som "Kære Postbud. Vil du være så venlig blablabla" og ligeledes afslutte med en længere udredning ;-)

februar 14, 2006 9:31 AM  
Blogger Ulla siger...

Arrrh, Mie. Jeg mener nu fra den noget barnlige skrift at man ikke kan konkludere at personen der har skrevet det er bekendt med hvor og hvornår store og små bogstaver anvendes. Det at beskeden starter med et PS understreger bare den manglende indsigt i brevskrivningskonvensioner. Mon ikke der skulle have stået NB istedet for PS.

februar 14, 2006 10:02 AM  
Anonymous Anonym siger...

Det er sikkert bragt ud en lørdag (altså første gang, hvor det gik forkert).

Min erfaring da jeg boede på Nørrebro var at breve til eks-beboeren altid kom om lørdagen. Sikkert fordi det ikke er et krav at kunne læse for at blive lørdags-afløser, eller fordi det er studerende der stadig er fulde lørdag formiddag.

februar 14, 2006 10:46 AM  
Anonymous Anonym siger...

Som tidligere lørdagsuddeler må jeg lige korrigere - det er ganske sandt at der er tale om studerende - som møder kl. 06:00 efter at have fået et sted mellem 0 og 2 timers søvn (Men trætheden er nu værst under sorteringen på posthuset, ude i den friske lørdagsluft går det som regel bedre). Men at de ikke skulle kunne læse er nu en underdrivelse - selv dem der gik på DTU var temmeligt habile læsere, langt bedre end de blå kors-kandidater, der gik ruten til daglig.

februar 16, 2006 7:16 PM  

Send en kommentar

<< Home