onsdag, juni 13, 2007

Sjove ord III

OK. I kender jo sikkert det, når man får en sang på hjernen, MEN kender I det, når man får et ord eller måske et par ord på hjernen, måske, hva?

Her forleden havde jeg fx Hosni Mubarak på hjernen. HOSSSSSni muBArakkkk, håhåhåzzznijj muuuuuhhbarrrrak, gik jeg så og sagde og scratchede lidt med hans navn. Altså inde i hovedet. For det meste.

Lige nu synes jeg att kissa på sig (svensk: at tisse i bukserne) lyder RET sjovt. Kisssssssa...

12 Kommentarer:

Blogger Nærmest Løkkelig siger...

Jeg, kender det alt for godt. I en meget lang periode havde jeg navnet Aksel Sciøtzt på hjernen. Jeg kunne vågne midt om natten og mumle Aksel Schiøtzt. Så var der en, der gav mig en plade med ham i fødselsdagsgave, og det kurerede mig.
Hosni Mubarak er også ret godt. Jeg forstår dig. Hvad med Ehud Olmert? Ehuud Olmeeert.

juni 13, 2007 11:12 AM  
Blogger Marie siger...

Om jeg kender det? Har haft navnetrip siden jeg var spæd, nærmest. Da jeg var yngre sagde jeg mit navn så mange gange lige efter hinanden (både inde i mit hoved og højt) at jeg tilsidst blev svimmel og var ved at besvime. SÅ sagde min mor, at nu måtte jeg tage en slapper. For tiden ELSKER jeg at sige Nicolas Sarkozy....hurtigere og hurtigere og hurtigere. Yes, har jeg en masse sjov ud af.

juni 13, 2007 1:12 PM  
Anonymous Anonym siger...

Ha ha - grinte og kan se dig for mig gå rundt med det navn i hovedet. Har selv smagt på det meget, før rejse i mellemøsten :-)

Kender det bare så godt, det du beskriver. Nogle ord hænger ved som en fængende sang - og det kan være vildt irriterende. Men når du beskriver det er det mest bare morsomt :-)

juni 13, 2007 2:01 PM  
Blogger Unknown siger...

Hold kæft, I er jo skideskøre! Men nøj, nogle gode navne, I har dér. Altid godt med lidt variation...

juni 13, 2007 3:02 PM  
Anonymous Anonym siger...

Ja, jeg er så ovre i planteriget og er meget glad for ordet "sukkulent"

juni 13, 2007 3:32 PM  
Anonymous Anonym siger...

I er skøre!

Næh jeg nøjes med at få sange på hjernen. Mens jeg sidder her er det Ring of Fire med Johnny Cash. Og det er DIN skyld - burns burns burns...

Den værste jeg har haft på hjernen er den fra Fjernsyn for dig - det er en ørehænger! I ved, den med hunden og pigen som ser TV, "nørj, det er for børn" daah-da-da-daaah-da-da-da- da-da-daaaaah osv ;-)

Hov ser lige at du læser Volvo Lastvagnar for tiden. Fed bog -- blev færdig med den for 1 uge siden :-)

Har du læst Fakta om Finland? Ikke lige min kop the, selv om den er passende grotesk, er den lidt langsom... Måske den vinder når man kommer over halvdelen...

juni 13, 2007 5:42 PM  
Blogger kkk siger...

Jeg gad godt bo i Nagorno-Karabakh. Bare så jeg kunne sige til folk, at jeg bor i Nagorno-Karabakh. Og jeg vil sørge for at understrege, at jeg bor i Nagorno-Karabakh. Altså, Nagorno-Karabakh, ikk'.

juni 14, 2007 12:34 AM  
Blogger Ulla siger...

Uh der er også godt flow i de ord.

Brygmester: Volvo Lastvagnar? Tja, er sådan set gået i stå. Skide-undskyld med sangen! ;)

juni 14, 2007 6:27 PM  
Anonymous Anonym siger...

Kender det såååååå godt! Men troede faktisk kun det var mig der var så skør, at jeg rendte rundt med navne i hovedet og gentog dem?!

Navnet jeg har på hjernen for tiden er...taaadaaaa.....Stefan Mozalski. SteeeeeefáN Mozzzzalskí!

Han er underviser på mit uddannelsessted, og jeg håber sådan at møde ham bare for at kunne sige "Hej Stefan Mozalski" :o)

Tidligere yndlings-klæbe-navn:

La Caribuela (et stykke strandpromenade i spanien. b skal udtales som et v)


I'm a looney!

juni 14, 2007 8:01 PM  
Blogger kkk siger...

Den stuura finska komponisten Sibeeelius.

juni 14, 2007 8:35 PM  
Blogger Stella Dallas siger...

Mahershalalhashbaz Ali. Jæs. Det er nok bare mig, der er mærkelig... eller også er jeg ikke. Det lettede.

juni 21, 2007 3:57 PM  
Anonymous Anonym siger...

ja ja ja ja.. kender det godt.. og når man så bliver træt af at sige sit navn så kan man bare sige det bagfra.. men fornavn mellemnavn og efternavn og det hele.. har engang præsenteret mig på den måde... det var sjovt..

elsker desuden alle mulige andre sjove ord og sammensætninger.. dagens nye er for mig.. AKIVARVIKAR.. bliver helt forvirret af det.. huhuhu skønt.

august 23, 2008 3:48 PM  

Send en kommentar

<< Home