tirsdag, oktober 10, 2006

Sjove ord

Plader, man hænger op i loftet for at dæmpe lyden i et lokale hedder bafler.

Det er sgu da for sjovt! Ha ha.

Ja, ok, det var kun et ord, titlen indgød vel forhåbning om flere. De kommer vel til på et tidspunkt.

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym siger...

I'm baffled !?

oktober 10, 2006 1:41 PM  
Blogger Ulla siger...

Åh, jeg kender det kun alt for godt.

oktober 10, 2006 2:45 PM  
Blogger kkk siger...

Tænk, jeg troede de hed æggebakker.

oktober 10, 2006 3:42 PM  
Blogger Ulla siger...

Sætter man ikke dem på væggene?

Jeg var engang med folkeskolen på besøg hos Hare Krishnaerne og så deres radiostudie, som var beklædt med æggebakker. De skyndte sig at bedyre at de altså ikke havde spist æggene, men bare købt bakkerne. "Ja, for ægget er jo hønens menstruation." Jeg spiste ikke æg i lang tid derefter.

oktober 10, 2006 3:51 PM  
Blogger kkk siger...

Jeg havde engang min faste gang på en lokalradio i bedste 80'er-stil, og der var loftet beklædt med æggebakker. Der stod jo reoler med lp'er og cd'er langs væggene.

Spiste de der HK'ere ikke æg fordi det var ulækkert, eller fordi det kom fra dyr?

oktober 10, 2006 7:27 PM  
Blogger Ulla siger...

De er veganere og spiser derfor ikke æg, fordi det kommer fra dyr. Det er ikke karmafrit. Jeg så engang en kogebog omkring karmafri madlavning i Govindas vindue, dengang de havde en gavebutik ved siden af restauranten. (Govinda er Hare Krishnaernes vegetar/veganer restaurant, ligger på Øster Farimagsgade). Det lyder altså lidt trist, når man nu synes at karma smager så hulens godt...

Men de der røde romkugleagtige guf, de laver, smager herregodt. Problemet er bare at de koster det man "har lyst til at give", og så føler jeg mig så snoldet ved at give en femmer. Skidesmart, det er hvad det er...

oktober 11, 2006 8:49 AM  
Anonymous Anonym siger...

Det er ufint at ting koster hvad man synes man har lyst til at give. For allerhelst ville man nok have det gratis, hvis man kunne slippe afsted med det, men det føles alligevel for usselt.

oktober 11, 2006 9:53 AM  
Blogger Ulla siger...

Nemlig, og det er lige præcis det de udnytter. Så jeg ender med at give en tyver for noget, der har kostet max tre kroner at fremstille. OK, nu lyder det som om det er noget der sker tit. Det er det så ikke, kan jeg afsløre.

oktober 11, 2006 11:31 AM  

Send en kommentar

<< Home