lørdag, december 03, 2005

Sabotage!

Hehehe, sådan da. Jeg har fået mig en mæcen. Min godgører har foræret mig en måneds plusprofil på dating.dk, julen kommer åbenbart lidt tidligere i år.

Jeg har nu stadig tænkt mig ikke at tjekke ind så tit. Vær stærk, Ulla! Du kan godt!

3 Kommentarer:

Blogger Kontrolpigen siger...

Din godgører??? Er det sektslang for, at du får en måned gratis af de der dating-bagmænd bare så du bliver hængende lidt længere, eller er din godgører den, jeg egentlig mest tror, det er: dit dankort? :-)

december 03, 2005 1:30 PM  
Blogger Suzy Q siger...

Har du fået en Sugar Daddy, Ulla???

Suzy
;)

december 03, 2005 2:12 PM  
Blogger Ulla siger...

Kontrolpigen, jeg SVÆRGER! Jeg har intet med det at gøre. Faktisk er det lidt irriterende, fordi jeg gider det jo dybest set ikke. På den anden side er jeg jo nysgerrig og når man nu ikke er frataget en masse muligheder ved ikke at være gratist som tiltænkt så er det jo lidt lettere at gøre alt muligt. Ååååh. Jeg tjekker tidligst ind i morgen, det må være mit forsæt for denne weekend.

Suzy: Ja, det er crazy! Totally bananas... ;-)

Og til selve mæcenen, som jeg ved læser med. Det er jo vældig sødt af dig, forstå mig ret. Jeg er altid glad for gaver. Det er bare det at den her sætter min disciplin på en prøve. Lidt ligesom hvis man får en pakke chokolade hos tante Anna og så først må åbne den når man kommer hjem. Det er jo umuligt. :-)

december 04, 2005 10:07 AM  

Send en kommentar

<< Home